b_300_0_16777215_00_images_stories__images_375x250_intro_infoplaatjes_wassen_clubkleding.jpg

Afspraken (jeugd)wedstrijdkleding- en wassen seizoen 2019-2020

Voor het seizoen 2019-2020 spelen we met de gehele jeugdafdeling Terborg/Silvolde samen, dat betekent dat op aantal gebieden wat specifieke aandachtspunten gelden.

Wedstrijdkleding uitgangspunten
We willen zo optimaal mogelijk met de beschikbare wedstrijdkleding omgaan, om investeringen daarin zo laag mogelijk te houden.
De wedstrijdtassen qua inhoud en wisselingen zo simpel mogelijk te houden.
Met respect en instandhouding van de lopende kleding- en wasafspraken binnen de beide verenigingen.

Dat betekent concreet voor alle  (samenwerkende)elftallen:
Elk (samenwerkend) team krijgt een vaste tas voor 1 seizoenhelft (dit betreft de wedstrijdkleding). Daarin hebben we 2 smaken:
JO19, JO17, JO15, JO13 & MO15 spelen met deze kleding zowel uit en thuis (Munsterman en Paasberg).
     o Deze tas bevat óf  Silvolde kleiding óf Terborg kleding (Spelers van Terborg nemen in dit geval altijd hun eigen broekje/sokken mee).
     o In de winterstop worden deze tassen gewisseld met het “schaduw team” dat is een team uit dezelfde leeftijdsgroep.
Overige teams (MO13, JO11, JO9 & JO8) spelen ook met een vaste tas uit en thuis
     o Deze tas bevat óf  Silvolde kleiding óf Terborg óf een mix kleding.

Uitzondering op de regel is de JO7-categorie. Hier speelt het Silvolde team volledig in Silvolde tenue en de beide Terborg teams in volledig Terborg tenue, gedurende het hele seizoen.

Wassen van kleding
Leiders maken een wasschema, waarin elke speler staat:
Indien een ouder van Silvolde aan de beurt is, kan de kledingtas in het kleidinghok bij Silvolde geplaatst worden en wordt het gewassen door Oersterk, dit kan dus ook een Terborg- of mix outfit zijn.
Indien een ouder van Terborg aan de beurt is, neemt de ouder de kledingtas mee naar huis, wast en neemt de kleding de volgende wedstrijd weer mee.

Kleding aanvullen
Als er kleding in een tas mist, kapot is of er komen leden bij, wordt dit gemeld bij de kledingcoördinator, aanvulling geschiedt praktisch o.b.v.  beschikbare spullen.
Dat kan betekenen dat er dit seizoen meer mix kleding  kan komen.
Kleding aanspreekpunt Terborg is Leonie van Beek, van Silvolde Anouk Roes
Gedurende het seizoen(bij aanwas nieuwe leden, starten nieuw team of mengen teams) kunnen specifiek zaken bijgesteld worden.

Op naar een mooi voetbalseizoen.

Met vriendelijke sportgroet,
Ton Sanders