b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20192020_algemeen_vrijwilligersfeest.jpg

Welkom op het vrijwilligersfeest  op zaterdag 7 september

Ben jij ook actief als vrijwilliger bij Sportclub Silvolde?
Dan heeft de club in het afgelopen seizoen weer op jouw zeer gewaardeerde inzet mogen rekenen.
Sportclub Silvolde kan niet bestaan zonder de geweldige bijdragen van de vrijwilligers.
Jullie zijn de draaiende motor van onze club!

Om je te bedanken voor je inzet in het afgelopen seizoen en samen te proosten op een nieuw mooi en succesvol seizoen is er weer het jaarlijkse vrijwilligersfeest.

Vrijwilligers zijn daarom weer van harte uitgenodigd voor een borrel op zaterdag 7 september, vanaf 20.00 uur.

VRIJWILLIGERSFEEST! Voor vrijwilligers plus eventuele partners.

Met dj Niels, aanstekelijke live muziek van Balkanova XS en een boeiend spel met leuke prijzen onder leiding van quizmaster NiX . Er is veel gratis, zoals de entree, drankjes en hapjes. Als vrijwilliger kun je ook je gratis seizoenkaart ophalen. Dat mag je niet missen! Zaterdagavond 7 september vanaf 20.00 uur.

Aanmelden is niet nodig, Gewoon komm’n!

Met vriendelijke groet,

Namens het Bestuur