b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20192020_algemeen_trainergevonden.jpg

Ronald Mijnen heeft zich bereid verklaard om met ingang vanaf 15 augustus a.s. de lagere elftallen te gaan trainen. De oud eerste elftal speler en recentelijk keeperstrainer bij de jeugd is een clubman pur sang en een voetbalman in hart en nieren.
ronald_mijnen_272x207.jpg Hij zal de trainingen op de donderdagavond gaan verzorgen voor het derde-vierde en vijfde elftal die allen op recreatief niveau actief zijn.

Tot aan de Kermis zullen ook de trainingen op dinsdagavond door Ronald worden verzorgd.

Alle trainingen beginnen om 20.00 uur en worden, in eerste instantie, afgewerkt op de grote oefenhoek achter het eerste veld. Momenteel zijn veld 3 en 4 nog niet beschikbaar.

Men kan gebruik maken van kleedkamer 6, 7 en 8.

Wij wensen Ronald veel succes!