Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_terreincommissie.jpg

Als je lid bent van een voetbalclub dan wil je natuurlijk spelen op een goede grasmat in een goed onderhouden accommodatie. Bij Sportclub Silvolde ben je dan aan het juiste adres, want sportpark De Munsterman is een fraai complex. Daar is vriend en vijand het over eens.

Maar om het zo te krijgen en te houden is er heel veel mankracht en inspanning nodig. Het is de terreincommissie, die daarvoor zorgt. Enkele ochtenden in de week zijn  vrijwilligers fanatiek aan het werk om de faciliteiten pico bello in orde te maken, zodat er weer kan worden getraind en gespeeld. Wat ze zoal doen? Grasmaaien, lijnen trekken, kleedkamers schoonmaken, reclameborden en netten ophangen, gebruiksschade herstellen enzovoort, enzovoorts, want we zijn vast nog veel vergeten.

Dit jaar hebben we na jaren van trouwe dienst afscheid genomen van twee zeer actieve mannen bij de terreincommissie. Wim Jansen en Jos ten Have vonden het na al die jaren welletjes. Daarom zijn we op zoek naar uitbreiding van onze terreincommissie. Iets voor jou om in de openlucht onderhoudswerkzaamheden te doen in een gezellig team? Kom bij de terreincommissie en je hebt eer van je werk!

We kunnen mensen met kennis op vele terreinen gebruiken. Vind je twee ochtenden wat te veel? Dan mag het ook minder. Wil je niet structureel, maar wel bijvoorbeeld één klus doen? Dan kan dat ook.

Kom jij ons team versterken? Bel vrijwilligerscoördinator Francis van Aken: vrijwilligers@sportclubsilvolde.nl of 06 25 44 19 81

Zie hier de videoreportage die Ron Berendsen maakt over de terreincommissie https://youtu.be/yAfW87M2EWU
Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction