image00037

Afgelopen zondag 9 juni was daar alweer de vierde editie van het Vriendentoernooi in Silvolde! Het voetbaltoernooi waarin ook dit jaar weer het motto van Silvolde “met plezier naar resultaat!” helemaal uit de verf kwam! Plezier stond voorop tijdens het vriendentoernooi waarin vriendengroepen, buurtverenigingen en carnavalsverenigingen het tegen elkaar opnamen in de strijd om de felbegeerde wisselbokaal.

Uiteraard was er ook dit jaar weer een winnaar. De aanwezigen zullen ongetwijfeld nog weten wie. Na afloop was daar weer DJ Jari die, na eerder al de muzikale achtergrond te hebben verzorgd, nu zorgde voor een hele fijne afterparty!

We danken alle deelnemers toeschouwers en uiteraard de vrijwilligers. Voor een sfeerimpressie klik op het fototoestel hier rechtsonder. We kijken al weer uit naar de volgende editie.

Met sportieve groet,
    Vriendentoernooi Silvolde

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)

Klik voor meer foto's