Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

 • image00037
 • image00037
  image00037

  Afgelopen zondag 9 juni was daar alweer de vierde editie van het Vriendentoernooi in Silvolde! Het voetbaltoernooi waarin ook dit jaar weer het motto van Silvolde “met plezier naar resultaat!” helemaal uit de verf kwam! Plezier stond voorop tijdens het vriendentoernooi waarin vriendengroepen, buurtverenigingen en carnavalsverenigingen het tegen elkaar opnamen in de strijd om de felbegeerde wisselbokaal.

  Uiteraard was er ook dit jaar weer een winnaar. De aanwezigen zullen ongetwijfeld nog weten wie. Na afloop was daar weer DJ Jari die, na eerder al de muzikale achtergrond te hebben verzorgd, nu zorgde voor een hele fijne afterparty!

  We danken alle deelnemers toeschouwers en uiteraard de vrijwilligers. Voor een sfeerimpressie klik op het fototoestel hier rechtsonder. We kijken al weer uit naar de volgende editie.

   
  Met sportieve groet,
  Vriendentoernooi Silvolde


  Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)

  Klik voor meer foto's

   
  Template Settings
  Select color sample for all params
  Red Blue Green Black Yellow
  Background Color
  Text color
  Google font
  Body font-size
  Body font-family
  Direction