b_300_0_16777215_00_images_stories__images_overigen_overigen_trainergezocht.jpg

Na jarenlange trouwe dienst nam Jan Gries afgelopen jaar afscheid als trainer van de lagere elftallen. We zijn Jan zeer dankbaar voor de vele vele jaren waarin hij deze taak op zich heeft genomen. Jan Gries is een begrip geworden binnen de lagere elftallen.

Door het stoppen van Jan is er voor het nieuwe seizoen een vacture onstaan.

Uiteraard is de zoektocht naar een vervanger gestart. Maar zowaar geen eenvoudige opgave. Als bestuur zetten we vanzelfsprekend de zoektocht voort maar doen bij deze ook meteen een beroep op de spelers van Silvolde 3, 4 en 5 om met ons mee te denken en te zoeken.
Zit er binnen jou/jullie netwerk een geschikte kandidaat en/of heb je een tip voor ons dan houden we aanbevolen.