b_350_0_16777215_00_images_stories__images_overigen_overigen_inmemoriam.jpgHeden ontvingen wij het trieste bericht dat Hans van Pluur  op 92-jarige leeftijd is overleden. Hans was onder andere lid van verdienste van Spcl. Silvolde. In zijn zeer lange periode als vrijwilliger bij de club vervulde Hans verschillende functies.

De meeste mensen zullen Hans, met in zijn kielzog Lien, toch vooral kennen als het gezicht van de kantine van Sportclub Silvolde. Vele vele uren bracht Hans door in het clubgebouw. Het clubgebouw leek soms wel zijn tweede huis. Op de zondagen altijd trouw gesteund door zijn echtgenoot Lien. Hans regelde het allemaal op zijn eigen manier. Ook zijn bijna vaste bijdrage in de rondvraag tijdens de algemene ledenvergaderingen zal menigeen zich nog wel kunnen herinneren.

Met het overlijden van Hans van Pluur verliest de sportclub een zeer gewaardeerd en gerespecteerd lid van verdienste.

Wij wensen zijn familie veel sterkte in deze moeilijke tijd.