Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

knvb_beker_logo.jpg

Doordat Sparta Nijkerk vanmiddag promoveerde naar de derde divisie mag Silvolde komend seizoen toch deelnemen aan de “grote” KNVB beker.

Sparta Nijkerk is als derde divisionist automatisch geplaatst voor het bekertoernooi, maar deed dat al eerder via de oostelijke districtsbeker door de halve finales te halen. Volgens de reglementen van de KNVB komt dan de beste verliezende kwartfinalist in het oostelijke district aan de beurt om die plek in te nemen. En dat is Silvolde. Silvolde verloor die kwartfinale van Vroomshoopse Boys. Na een 2-2 eindstand ging de penaltyserie daarna met 4-2 verloren.

Silvolde start in de eerste voorronde met alle andere halve finalisten van de districtsbeker en de clubs uit de twee derde divisies. In de tweede ronde stromen de tweede divisieclubs in, uitgezonderd de drie periodekampioenen. Die spelen direct in de eerste ronde waar ook de profclubs hun opwachting maken.

De eerste voorronde van dat bekertoernooi is op zaterdag 17 of zondag 18 augustus.

Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction