IMGP1307_mellendijk_bjorn_leider_207x240_20142015.jpg

In tijden dat het vinden van vrijwiligers een steeds zwaardere opgave wordt, is het bestuur van Spcl. Silvolde erg verheugd u te kunnen melden dat met ingang van het nieuwe seizoen Björn Mellendijk de nieuwe wedstrijdsecretaris voor de senioren wordt. De komende periode zal de huidige wedstrijdsecretaris Pim Olthuis gebruiken om Björn de fijne kneepjes van het wedstrijdsecretariaat bij te brengen zodat hij in het nieuwe seizoen aan de slag kan.

We kennen Björn als een een betrokken vrijwilliger die al op veel verschillende fronten actief was en/of is voor Spcl. Silvolde. In een eerdere vrijwilligersfunctie hebben we Björn leren kennen als een uiterst betrouwbare clubman waar je van op aan kunt. We hebben dan ook het volste vertrouwen in Björn en kijken uit naar de samenwerking met hem. Björn dank dat je deze functie op je wil nemen.

Als bestuur kiezen we er voor om, daar waar mogelijk, de vrijwilligerstaken af te bakenen in kleinere, overzichtelijke en goed behapbare functies. Dat betekent dat we naast het wedstrijdsecretariaat van de senioren nog dringend op zoek zijn naar:
- wedstrijdsecretaris voor de jeugd in samenwewerking (duobaan) met v.v. Terborg en
- een scheidsrechterscoördinator
We zetten onze moeilijke zoektocht voort.