b_300 thumb_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_pupillenkamp2019.jpg
Het Pupillenkamp zit er alweer op. Ruim 150 leden van vv Terborg en spcl Silvolde hebben kunnen genieten van een weekend vol plezier en gezelligheid. Het was een groot feest, van het buikschuiven tot het voetballen, de spooktocht tot het zwemmen bij de Paasberg, het verliep geweldig!

We willen alle vrijwilligers en sponsoren die hebben bijgedragen aan het Pupillenkamp bedanken voor hun inzet, zonder jullie kunnen we geen kamp organiseren. Op naar het Pupillenkamp in 2020!

De foto’s zijn te vinden via onze facebook pagina, Paulien, Jessy & Gerrit, bedankt voor het vastleggen van de onvergetelijke momenten!

Dag 1 Pupillenkamp
Dag 2 Pupillenkamp