b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20172018_algemeen_loesjeklusjekleinn.jpg

Ieder team een klus

- Vele handen maken licht werk -

Ook de tweede klusdag was een succes.  Er is weer volop gewerkt aan de klussen, die niet door de vaste clubvrijwilligers kunnen worden gedaan. We hebben schoongemaakt, gerepareerd en opgeruimd. Top!

Klusdagen
Voor deze klussen schakelen we alle junioren- en seniorenteams ieder seizoen in. Dit doen we aan het eind van het seizoen  om het nieuwe seizoen weer met een schoon en opgeruimd terrein te starten.
Het einde van het seizoen nadert en het wordt tijd voor de derde klusdag.

De derde klusdag is op zaterdag 15 juni a.s., start 10.00 uur.

Binnenkort liggen de lijsten in de hal bij de kantine om je team (namen van de vrijwilligers) in te schrijven.

Alle voorkomende klussen, zowel binnen als buiten, verdelen we onder de junioren- en seniorenteams. We maken klussen voor 4 personen per team. Komen er op de klusdag maar 2 personen van dat team, dan hebben die een pittig dagje. Zijn er meer personen aanwezig, dan is het een fluitje van een cent. In een later stadium gaan we ook de pupillenteams inschakelen, zodat het ook voor de jeugd heel normaal wordt om je voor de club in te zetten.

Het team is verantwoordelijk voor de toebedeelde klus op de klusdag. Graag zien we je op 15 juni. We maken er met z’n allen een gezellige dag van; voor de lunch wordt gezorgd.

of bel met Francis (06) 25 44 19 81.

*Bij echt slecht weer schuiven we de klusdag door naar 23 juni. Als het wordt verzet, lees je het op de website.