b_300_0_16777215_00_images_stories__images_overigen_overigen_vacaturewedstrijdsecretaris.jpg

Wat voor de club willen doen? Van huis uit? Op momenten dat het jou het beste uitkomt? Dan is dit wellicht een uitdaging voor jou. We zijn voor het nieuwe seizoen opzoek naar een wedstrijdsecretaris.

Wat is nou de taak van een wedstrijdsecretaris?
Momenteel is er bij de jeugd een verregaande samenwerking met Terborg. De wedstrijdsecreataris van Terborg regelt veel zaken voor de jeugd. De wedstrijdsecretaris van Silvolde moet hierbij gaan ondersteunen. Daarnaast moet de wedstrijdsecretaris van Silvolde de senioren van Silvolde zelfstandig regelen. Dit doe je met sportlink. Het online administratieprogramma van de KNVB

Aan wat voor soort taken moet je dan denken:
* aan het begin van het seizoen en in de winterstop de teamindelingen in sportlink vermelden.
   De jeugd samen met Terborg, de senioren zelf. Overleg met de coördinatoren.
* indelen wedstrijden velden en kleedkamers voor de accommodatie van Silvolde.
* overleg met Terborg welk tenue en speellocatie.  Dit doet Terborg maar duidelijk vermelden op het wedstrijdschema.
* indien nodig verzetten wedstrijden. Jeugd doet Terborg senioren Silvolde zelf.
* bij afgelaste wedstrijden het informeren van de coördinatoren, kantinecommissie, terreincommissie, tegenstander etc.

Als er geen bijzonderheden zijn dan hoef je alleen het wedstrijdschema te maken. Dit kun je zo kopiëren uit Sportlink en hier ben je een kwartiertje mee bezig.

In het begin van het seizoen en na de winterstop ben je vaak wat drukker omdat er dan weer extra wedstrijden worden ingepland.

Tijdsinvestering: 3 uur per week. Bij hoge uitzondering meer.

Uiteraard is dit een korte opsomming. Wil je er meer over weten neem dan contact op met Harold Sloot (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Harold Sloot)