b_300 thumb_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_pupillenkamp2019.jpg
Op 21, 22 en 23 juni 2019 wordt het jaarlijkse Pupillenkamp gehouden op sportpark de Paasberg in Terborg.

Kijk hier voor Het Pupillenkamp  - de brief
Kijk hier voor Het Pupillenkamp  - de uitnodiging

JO8- JO9 - JO11- JO13 – MO11

Voor de bovenstaande pupillen start het kamp op vrijdag om 19.00 uur, niet eerder komen i.v.m. de voorbereidingen. De kosten bedragen 20 euro te voldoen bij aanvang van het kamp. (Contant betalen!)

Kleuters – F-Menze & JO7

Voor deze groepen start het kamp op zaterdag om 11.00 uur en om 18.00 uur moeten ze weer opgehaald worden. Op zondag zijn de kinderen om 08.00 uur weer welkom voor het ontbijt, zoals u ziet blijft deze groep niet slapen. De kosten bedragen 15 euro te voldoen bij aanvang van het kamp. (Contant betalen!)

Afsluiting kamp

Op zondagmiddag bent u als ouder/verzorger of andere belangstellende vanaf 13:00 uur van harte welkom op het kamp. Allereerst zal er dan een voetbalwedstrijd gespeeld worden tussen de 2e jaars JO13-pupillen tegen de begeleiding. De JO13-pupillen die dit jaar voor het laatst deelnemen aan het kamp nemen op deze manier afscheid van het kamp. Vervolgens vinden de prijsuitreikingen (Penaltybokalen en de Menze-Cup) plaats en krijgen de kinderen een attentie. Het kamp is rond 14.00 uur afgelopen.

De kinderen hoeven geen zakgeld mee te nemen, de kantine is het gehele weekend gesloten voor verkoop. Bij extreem slecht weer wordt het kamp afgelast. Dit staat dan vermeld op onze sites en Facebook pagina’s. Precies weten wat het Pupillenkamp inhoudt, neem een kijkje op onze websites onder het kopje: Pupillenkamp. Hier staat alles wat je moet weten!

Je kunt je opgeven door dit formulier uiterlijk zaterdag 13 april in te leveren in de kantine van Terborg of Silvolde, daar staat een inleverbox.

Let op: Deelname aan het Pupillenkamp is op eigen risico. Bij schade of vermissing van uw eigendommen zijn de verenigingen niet aansprakelijk. Tijdens het pupillenkamp maken onze fotografen foto’s, deze worden gedeeld op onze website & Facebook pagina’s. Indien u daar bezwaar tegen heeft kunt u contact opnemen met de organisatie (zie website).

Ik geef mij op voor deelname aan het pupillenkamp van 2019!