b_350_0_16777215_00_images_stories__images_overigen_overigen_inmemoriam.jpgHeden ontvingen wij het trieste bericht dat Harrie v.d. Meer is overleden. Harrie was een vrijwlliger waarop de club nooit tevergeefs een beroep kon doen. Van scheidsrechter tot lid van de terreincommissie en van alles wat daar nog tussen zat.
Harrie stond klaar voor de club. Zijn afnemende gezondheid maakte het dat hij steeds minder vrijwilligerswerk kon doen. Met een van zijn laatste taken, zorgde Harrie ervoor dat de spelers van Silvolde 1 en de bezoekende partij in de rust konden genieten van een lekker kopje thee.

Met het verlies van Harrie v.d. Meer verliest Silvolde een zeer gerespecteerde vrijwilliger.