Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_350_0_16777215_00_images_stories__images_overigen_overigen_inmemoriam.jpgHeden ontvingen wij het trieste bericht dat Hans van Zuilekom op 72-jarige leeftijd is overleden. Hans maakte in de jaren 70 furore als doelman in het team van trainer Ben Sluiter dat met twee kampioenschappen op een rij destijds doorstootte van de 4e klasse naar de 2e klasse.

Na zijn actieve carrière als doelman vervulde Hans nog diverse verschillende functies binnen onze club. Zo was hij o.a. jarenlang verantwoordelijk voor het trainen van de keepers. Zijn kenmerkende fanatisme was iets dat hij over wist te brengen op de keepers die hij toen onder zijn hoede had. Ook zagen we Hans de laatste jaren in de kantine zijn steentje bijdragen door kantinediensten te draaien.

Wij wensen zijn familie veel sterkte in deze moeilijke tijd.Op donderdag 27 december is er gelegenheid om afscheid van Hans te nemen tussen 19:00 en 19:30 bij de Monuta in Ulft.

 

 

Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction