b_450_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20172018_algemeen_WeekvandeVrijwilliger2018.jpg

Vrijwilligers zijn onmisbaar. Ze zijn het hele jaar door de drijvende krachten achter een prettige sfeer, goede faciliteiten en enthousiaste begeleiding. De belangeloze inzet van al die mensen wordt door Sportclub Silvolde heel erg gewaardeerd.

Ook Sinterklaas heeft er natuurlijk over gehoord. De Sint wil dit jaar daarom weer alle vrijwilligers voor hun inzet bij onze club bedanken met een presentje.

Voor jou, als vrijwilliger, ligt er iets lekkers klaar in de kantine. Vanaf maandag 26 november kun je het in de kantine ophalen. Vraag er naar bij de bar.

Dank je wel!

Namens het bestuur