b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_overigecompetities.jpg

Jarenlang was het het meest bekeken/aangeklikte artikel van de website www.sportclubsilvolde.nl. Maar liefst meer dan 42.000 keer werd de pagina destijds bezocht. Met de komst van de nieuwe website verdween echter deze pagina.

Nu is hij weer in ere hersteld. De pagina van de overige amateurcompetities. Met twee keer klikken bezoek je nu heel eenvoudig elke voetbalclub uit de Achterhoek van de 5e klasse tot aan de hoofdklasse van Babberich tot Bemmel en van Varsseveld tot Vosseveld.

Mocht u niet functionerende, verouderde of verkeerde links ontdekken of verkeerde tenues spotten, dan zouden wij een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zeer op prijs stellen.

Ontbreekt er nog een club laat het ons weten stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De pagina is te vinden onder Meer en dan Amateurcompeties op klik op deze link
b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_overigecompetitiesscrsh.jpg