klus_medium.jpg

Op  zaterdag 16 juni is het weer Klusdag op De Munsterman. De eerste Klusdag in januari was een groot succes. De opkomst was prima. Er is veel gedaan door enthousiaste mensen. Regelmatig kregen we de vraag wanneer het weer zover is. Nou, 16 juni mogen jullie weer. Er zijn opnieuw allerlei klusjes te doen, zoals schoonmaken, repareren en snoeien. Als dat is gedaan, dan kunnen we met een opgeruimd gevoel over enkele maanden aan het nieuwe seizoen beginnen.

Wij vragen aan elk senioren- en juniorenteam om een klusploeg van 4 personen op te geven. Dat is toch te doen, toch?

Zaterdag 16 juni om 10.00 uur kom je naar het clubgebouw en krijg je een klusje. Voor de lunch wordt gezorgd.
Jouw team doet toch ook mee?
Maak een sportief gebaar als ondersteuning van de terreincommissie.

Hoe je je kunt opgeven? Een opgaveformulier ligt op het muurtje bij de ingang van de kantine.

Heb je nog vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Kabouter Klus/Francis (06) 25 44 19 81.