Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_pupil_van_de_week_seizoen2017-2018_Fenn-Liebrand.jpg

Hallo voetballiefhebbers!

Yes! Ik mag pupil van de week zijn! Eindelijk is het zo ver! Eerst zal ik me even voorstellen. Ik ben Fenn Liebrand. Volgende maand word ik al weer 7 jaar. Ik zit in groep 3 van de Plakkenberg, bij juf Tanja. Ik woon met mijn vader Wygle, moeder Marcia en broer Brynn in Silvolde.

Dit seizoen ben ik begonnen met voetballen bij Sportclub Silvolde. Eerst moest ik mijn zwemdiploma’s halen. Best balen, want ik wilde al heel lang op voetbal! Ik ben begonnen bij de JO-7, maar al gauw mocht ik meedoen bij de JO-8-1. Daar voetbal ik nu nog steeds met Jetske als trainster. Ik ben goed in het nemen van vrije trappen en corners. Ook voorzetjes geven kan ik goed en doe ik graag. Het leukste vind ik dat er hierdoor een goal gemaakt wordt. Uiteraard vind ik zelf scoren ook heel leuk! Mijn grote voorbeeld is Ronaldo. Om zo goed te worden als hij, moet ik nog beter worden in het doen van trucjes met de bal. Ik ben al volop aan het oefenen met hooghouden. 

Ik kom uit een echte voetbalfamilie. Mijn opa Theo Liebrand heeft lang gevoetbald bij Sportclub Silvolde. Mijn vader Wygle voetbalt er nu nog, maar gaat na heel veel jaren aan het eind van dit seizoen stoppen. Mijn broer Brynn voetbalt er ook. Hij voetbalt bij JO-11-2.

Zet ‘m op vandaag kanjers van het eerste! Laat mij maar eens zien hoe het moet! Over iets meer dan 10 jaar kom ik jullie team versterken, deal?! Oh ja, ik kan slecht tegen m’n verlies, dus als jullie een vrolijke Fenn willen zien na de wedstrijd, zullen jullie wel moeten winnen! 😉 

Een sportieve groet van Fenn!

 
Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction