Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

Ieder team een klus
- velen handen maken licht werk -

 
De eerste klusdag in januari van dit jaar was een groot succes. Er is volop gewerkt aan de klussen die niet door de vaste club-vrijwilligers kunnen worden gedaan. We hebben schoongemaakt, gerepareerd en gesnoeid. Top!
 
Klusdagen
Om deze klussen weg te kunnen werken schakelen we alle junioren- en seniorenteams ieder seizoen twee keer in. Dit doen we aan het eind van het seizoen en in de winterstop. Het einde van het seizoen nadert en we willen graag het nieuwe seizoen weer met een schoon en opgeruimd terrein starten.

De tweede klusdag is op zaterdag 16 juni 2018, start 10.00 uur
Binnenkort liggen de lijsten in de hal bij  de kantine om je team (namen van de vrijwilligers) in te schrijven.
 b_330_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20172018_algemeen_loesjeklusjeklein(1).jpg
Alle voorkomende klussen, zowel binnen als buiten, verdelen we onder de junioren- en seniorenteams. We maken klussen voor 4 personen per team. Komen er op de klusdag maar 2 personen van dat team, dan hebben die een pittig dagje. Zijn er meer personen aanwezig, dan is het een fluitje van een cent. In een later stadium gaan we ook de pupillenteams inschakelen, zodat het ook voor de jeugd heel normaal wordt om je voor de club in te zetten.
 
Het team is verantwoordelijk voor de toebedeelde klus op de klusdag. Graag zien we je op 16 juni*. We maken er met z’n allen een gezellige dag van; voor de lunch wordt gezorgd.
 
Heb je nog vragen, laat het dan weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of bel met Francis (06) 25 44 19 81
 
*Bij echt slecht weer schuiven we de klusdag door naar 23 juni. Als het wordt verzet, lees je het op de website 

 
Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction