b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20172018_algemeen_vernieling_IMG-20180224-WA0005.jpgA.s maandag 30 april wordt een begin gemaakt met het groot onderhoud aan veld 4. Veld 4 was het veld dat eind februari door vandalen met een auto zwaar werd beschadigd. Het toch al noodzakelijke onderhoud aan dit veld werd hierdoor nog belangrijker.

Wat gaat er gebeuren?
Eerst zal er worden begonnen met het scalperen van het veld. Daarbij wordt het gras gemaaid tot aan de bodem. Daarna volgt het tonrondte van het veld. Bij de volgende stap wordt er gekeken naar de drainage. Dan nog mengen en verschalen om tot slot over te kunnen gaan naar het inzaaien. Deze werkzaamheden zullen twee weken in beslag nemen.

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20172018_algemeen_vernieling_IMG-20180224-WA.jpg

Het spreekt voor zich dat het veld voor de rest van het seizoen niet meer gebruikt kan worden. Dat betekent voor alle geledingen binnen onze club water bij de wijn doen en/of inschikken bij zowel trainingen als wedstrijden. Daar zijn we ons al bestuur terdege van bewust. We onderstrepen echter ook het belang van goede velden. Dit liet de laatste jaren nogal te wensen over. Daarom willen we nu dat het goed wordt aangepakt en dit heeft nu eenmaal tijd nodig, 'het gras gaat niet harder groeien door er aan te trekken'.

We vragen en rekenen op begrip van onze leden en gaan straks uit op een prima grasmat op veld 4.