Op het veld was er de nederlaag voor de mannen van Dennis van Beukering. Maar in de bestuurskamer van Alphense Boys sleept Spcl. Silvolde alsnog een prijs in de wacht. Bestuursleden Harold Sloot en Francis van Aken werden na de wedstrijd in de gastvrije bestuurskamer verrast door de 'ballentesters' van Alphense Boys. Dit markant Alphens trio was tot nu toe steeds met de bus mee geweest naar alle uitwedstrijden van Boys 1.

Eenmaal aangekomen op de accommodatie van de gasten volgde een belangrijke missie. Namelijk niets minder dan het testen van de gehaktballen in de sportkantines. Voor de doorgewinterde 'ballentesters' was er geen twijfel mogelijk na een bezoek aan het Silvoldse clubhuis.

Er was maar één bal de beste, en dat was die van Sportclub Silvolde. De mannen zijn zelfs dermate overtuigd van de beste bal in Silvolde dat naar hun mening de resterende twee uitwedstrijden daar geen verandering meer in kunnen brengen.

b_350_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20172018_algemeen_fotobestebal.jpg

Met gepaste trots nam secretaris Harold Sloot de 'ballenbokaal' in ontvangst en beloofde dat hij een mooi plekje in ons clubhuis zou krijgen. Mocht Alphense Boys volgend jaar wederom de Munsterman bezoeken dan bieden wij bij deze de drie heren een gratis balletje aan in ons gezellige clubhuis.

Tot volgend jaar?!?