b_350_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20172018_algemeen_terborgsilvolde.jpg
Beste sportvrienden,

Graag nodigen wij alle meisjes die bij de Sportclub spelen met hun ouders/verzorgers uit voor deze informatieavond op dinsdagavond 24 april.

Tijdens deze avond willen wij onze visie betreffende meisjesvoetbal met jullie delen, ook in het licht van de komende samenwerking met v.v. Terborg.

Spcl. Silvolde streeft er naar om hun leden met plezier te laten spelen op het niveau dat bij hen past, dat geldt ook voor de meisjes binnen de Sportclub. Was het in het verleden zo dat meisjes samen speelden met de jongens tot ongeveer JO15, zijn we nu van mening dat we ook een meisjes lijn moeten ontwikkelen. Niet alleen om de huidige groep meisjes samen te laten trainen en spelen, maar ook om een ontwikkellijn aan te bieden, zodat ze als groep meisjes ook langer bij elkaar kunnen spelen. En daarmee als vereniging ook aantrekkelijker te worden voor de huidige en toekomstige leden.

Aangezien we dat zelfstandig niet kunnen (daarvoor zijn de aantallen te gering en onderlinge kwaliteitsverschil te groot), hebben we de samenwerking met vv. Terborg gezocht.

Voorstel is om vanaf de JO11 de meisjes de kans te geven om óf in een meisjesteam te spelen óf in een gemengd jongens team te spelen. Vanaf JO13 en ouder streven wij ernaar om de meisjes gezamenlijk te laten spelen in een meisjes KNVB competitie. Dit dan in samenwerking met vv Terborg.

Om ons goed te kunnen voorbereiden, willen wij jullie vragen om aan te geven of je komt en eventuele vragen uiterlijk voor zondag 22 April te mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tijdschema van de avond 20.00 – 21.00; met een inloop vanaf 19.45.

Graag tot dan.

Met vriendelijke sportgroet,

Ton Sanders

b_350_0_16777215_00_images_stories__images_teams_regionaal_terborg_logo_groot_VV_Terborg_logo_350__Small_.jpg