Ondanks het uitlopen van de competitie gaat het pupillenkamp van Sportclub Silvolde gewoon door. Daar waar helaas het pupillentoernooi is vervallen gaan wij weer drie dagen dikke pret beleven. De papa's en de mama's mogen ook dit jaar lekker niet mee. We gaan wederom naar de kampeerboerderij "Te Boomsgoed" in Braamt.

IMGP9512_900x600

Dus....wees erbij op 25 – 26 en 27 mei 2018 en geef je snel op....liefst natuurlijk met je hele team, want wat is er nog leuker dan aan het bijna einde van de competitie met zijn allen te gaan partyen in Braamt!.

Informatie voor de ouders:
    U kunt een mail sturen naar bovenstaande mailadres. Deze mail zal rechtstreeks in mijn mailbox belanden. Vermeld in deze mail naam van uw kind. Hierop zal ik u een mail sturen met het verzoek een aantal gegevens aan te dragen. In deze mail kunt u dan ook aandragen de eventuele extra zorg die uw kind benodigd. Zodra deze mail beantwoord is krijgt u direct de benodigde informatie omtrent het kamp zelf.

Zoals reeds gezegd. Het kamp zal plaats vinden op 25-26-27 mei. Op vrijdag verzamelen we om 16:30 en vertrekken we rond 16:45 richting Braamt en op zondag zullen we rond 14:00 uur weer terug zijn in Silvolde. Aangezien we op dit moment nog niet weten hoe het wedstrijdprogramma voor de zondag zal verlopen, weten wij ook nog niet hoe de terugkomst in Silvolde zal zijn. Zo snel dit bekend is, zullen wij u dit mededelen via de mail.

IMGP7880_900x600
    IMGP9297_900x600

Het kamp is geschikt voor alle pupillen van onze vereniging. Voor zowel de jongste pupillen als de oudste. Een team van 20 vrijwilligers zal deze dagen de zorg van u overnemen en hun stinkende best doen om er drie geweldige dagen van te maken. Het hele jaar heeft dit team allerlei activiteiten ontplooid om u te laten zien waartoe ze in staat is. U kunt dus met een gerust hart de zorg overlaten aan deze mensen.

IMGP8510_600x900

Dit jaar zal de eigenbijdrage ietwat verhoogd worden. Namelijk € 49,50 per kind. Voor dit bedrag bieden wij een driedaags kamp. Welke club doet dit nog? Een prima accommodatie, uitstekende maaltijden en een schitterend animatieprogramma. Geef ons uw vertrouwen en gun uw kind een belevenis die hij/zij niet snel zal vergeten. Tijdens ons verblijf zullen we elke dag verslag uitbrengen van de gebeurtenissen van die dag. Uiteraard met een uitgebreide fotoreportage.

Namens de A-commissie

Sander Rijkse

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina