b_333_0_16777215_00_images_stories__images_overigen_vriendentoernooi_Logo_vriendentoernooi.JPGVoetbalvrienden!

Zondag 3 juni wordt er voor de vierde keer het vriendentoernooi georganiseerd op onze eigen Munsterman. Het vriendentoernooi is een 7 tegen 7 voetbaltoernooi waarin het plezier van alle deelnemers voorop staat. Vriendengroepen uit Silvolde en omstreken strijden al ruim 5 jaar voor de felbegeerde vriendentoernooi wisselbeker!

Afgelopen jaar hadden we meer dan 30 graden, hadden we de nodige waterpret, hadden we meer dan 15 deelnemende vriendengroepen en was de afterparty nog het meest gezellige van alles, kortom HET WAS WEER ZO'N DAG! De jongens van ‘vv het is weer zo'ndag’ gingen er uiteindelijk met de felbegeerde vriendentoernooi wisselbeker vandoor, doordat zij in de finale SDOUC versloegen. Blijft de toernooi winst dit jaar weer in Silvolde..?

Het vriendentoernooi is niet alleen voor vriendengroepen! Ook families, buurtverenigingen, carnavalsverenigingen of een groepje vage bekenden die zin hebben om samen een balletje te trappen worden met open armen ontvangen. Tijdens het vriendentoernooi wordt er gespeeld met teams bestaande uit 7 personen (6 spelers en een keeper).

Aanmelden van de teams kan via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  De kosten zijn €25.- per team.

b_333_0_16777215_00_images_stories__images_overigen_vriendentoernooi_vriendentoernooi2018.jpg

Wij hopen jullie ook dit jaar weer te mogen ontvangen op het vriendentoernooi.

Bekijk ook onze facebook pagina voor de laatste updates omtrent het toernooi:

Met sportieve groet,
Organisatie vriendentoernooi Sportclub Silvolde.