Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20172018_algemeen_schalkeauf_tournee.jpg

Wegens succes verlengd: Nu €13,00 euro voordeel op je aanmelding voor de FC Schalke 04 voetbaldagen.

Bericht
FC Schalke 04 komt naar onze club. Hierbij ga je twee dagen trainen als een echte Duitse profvoetballer en ook kun je één dag naar de Veltins-Arena in Gelsenkirchen.

Inhoud voetbaldagen
Tijdens de trainingsdag(en) wordt er oefenstof uit de jeugdopleiding van de Duitse topclub aangeboden. De trainingen worden gegeven door trainers die worden opgeleid door en bij FC Schalke 04 en minimaal in het bezit zijn van een Trainer/Coach 3 licentie.

Inhoud stadionbezoek
Het bezoek aan de Veltins-Arena in Gelsenkirchen, het stadion waar FC Schalke 04 haar thuiswedstrijden speelt. De reis zal per touringcar worden afgelegd en er is begeleiding aanwezig. Ook kun je je ouders, verzorgers, broertjes, zusjes, opa`s en oma`s meenemen naar Duitsland. Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier. Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier. Kosten voor een ouder zijn € 25,-.

Gratis naam en rugnummer op je FC Schalke 04 shirt
Bij aanmelding ontvang je een origineel FC Schalke 04 voetbalshirt. Schrijf je binnen 7 dagen in en ontvang een naam en rugnummer naar keuze gratis achter op je FC Schalke 04 voetbalshirt!

Om je gratis naam en rugnummer te ontvangen, dien je de kortingscode SHIRTKONING in te vullen op het aanmeldformulier. Meld jij je samen met je broertje(s) of zusje(s) aan dan kun je gebruik maken van de kortingscode SHIRTKONING2 of SHIRTKONING3.


Wil jij deelnemen aan deze gave voetbalervaring? Zorg dan dat je er bij bent en meld je vandaag nog aan
via  https://schalkeauftournee.nl/aanmelden-tour/

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
zie hieronder eerdere berichtgeving over Schalke auf Tournee

Bericht:
Beste spelers en ouders van sportclub Silvolde,
Sportclub Silvolde, wordt op 22 t/m 23 oktober 2018 omgetoverd tot een echte FC Schalke 04-trainingslocatie. Tijdens de Schalke auf Tournee voetbaldagen ga jij twee dagen trainen als een echte jeugdspeler van die Königsblauen. Ook ga je een bezoek brengen aan de Veltins Arena in Gelsenkirchen.

Er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar. Meld je dus snel aan via https://schalkeauftournee.nl/aanmelden/ en verzeker je van je plekje bij deze gave voetbalstage.

Let op: je hebt tot 2 maart om gebruik te maken van de kortingscode
Wil jij deelnemen aan deze gave voetbalervaring? Zorg dan dat je er op 22 oktober bij bent en meld je vandaag nog aan via https://schalkeauftournee.nl/aanmelden/

Mit Königsblauen Grüßen,
Het bestuur

Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction