Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

quiz.jpg

Heb jij verstand van voetbal?

Voetballiefhebbers opgepast! Op vrijdagavond 2 maart organiseert café ’t Centrum in Silvolde een boeiende voetbalavond. De avond staat in het teken van een voetbalquiz. Ben jij de beste voetbalkenner? De allround voetbalquiz behandelt alle facetten van het voetbal met vragen over het voetbalheden en -verleden. Heb jij echt verstand van voetbal? Test jouw ultieme voetbalkennis en schrijf je in per team van twee personen. Het inschrijfgeld is € 5,- per koppel. Er zijn fraaie prijzen te winnen. En natuurlijk een jaar lang de eer van het beste voetbalkenniskoppel in de regio. Inschrijving via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en aan het begin van de quizavond.

Maar er is meer! Als intermezzo van de quiz zijn er interviews met vier voetbalcoaches. Dat zijn Dennis en Jhon van Beukering, coaches van respectievelijk Sportclub Silvolde en het Arnhemse MASV. Tevens worden Frank van Kouwen van SDOUC en Frank Lukassen van vv Gendringen aan de tand gevoeld. De laatste fase van de competitie gaat in. Wat zijn nog de kansen van de teams? En wat zijn de plannen voor volgend seizoen? Je komt het te weten op de voetbalavond op vrijdag 2 maart in café ’t Centrum in Silvolde. Aanvang 20.00 uur. Entree gratis.  

Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction