Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  


 • P1130390
 • P1130390
  P1130390

  Zaterdag 13 januari was het dan zover; de eerste klusdag bij Sportclub Silvolde zou van start gaan.

  Er waren enkele afmeldingen; ziekte, proefwerkweek en geen zin, hoe eerlijk is dát. Iedereen kwam netjes op tijd én ze hadden de attributen bij zich voor de klus waarbij ze ingedeeld waren; emmers, poetsdoekjes, snoeischaren, stoffer en blik, geweldig om ze allemaal te zien binnenkomen zo!

  Na een kop koffie of thee met wat lekkers werd het startschot gegeven en ging iedereen aan de slag.Wat is er veel werk verzet! De reclameborden, dakgoten, platte daken, doelpalen, tribunes en dug-outs zijn schoongemaakt. Op veld 3 en 4 werden de gaten met zand gevuld zodat er niet meer gestruikeld wordt. Rondom het terrein is er afval opgeruimd, er is heel veel gesnoeid, losliggende tegels zijn opnieuw gelegd, doeltjes werden gerepareerd en met de hogedruk werden de tegels van groen naar grijs gespoten.

 • P1130373
 • P1130373
  P1130373

  In een korte pauze werd er snel een broodje naar binnen geschoven en toog iedereen weer aan het werk. De mensen van de kantine hebben naast het zorgen voor de drankjes en hapjes ook veel kasten schoongemaakt, alles heeft het sop gezien.

  Er werd gelachen, gewerkt, en vooral het gevoel van “samen aan het werk voor de club” was het wat deze dag overheerste. Super trots zijn we op onze zwart-wit mannen en vrouwen die deze eerste klusdag tot een groot succes hebben gemaakt.


  Lieve klussers, heel erg bedankt voor het laten slagen van onze eerste gezellige klusdag!!

  Francis, Annemarie en Maike   

  Klik voor meer foto's

  Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

  Klik hier voor meer foto's
   
   

   
  Template Settings
  Select color sample for all params
  Red Blue Green Black Yellow
  Background Color
  Text color
  Google font
  Body font-size
  Body font-family
  Direction