Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

 • IMGP8550_900x600
 • IMGP8550_900x600
  IMGP8550_900x600

  Woensdag 18 oktober was er wederom een herfstinstuif voor de pupillenafdeling van Sportclub Silvolde. Op een zonovergoten Munsterman werd er weer fel gestreden in een onderling toernooi. 65 kinderen hadden zich opgegeven voor deze inmiddels traditionele instuif.

  De allerjongsten, onder leiding van Hanneke, Gerald en Joris, moesten een spellencircuit afleggen. En dit ging er soms heftig aan toe. Door het warme weer moest er regelmatig een ranja pauze ingelast worden. Na afloop van dit circuit speelden ze nog een wedstrijdje waarna er de aftocht richting de kantine werd geblazen. Hier kregen ze nog een welverdiend patatje. Na uitreiking van de certificaten en een teamfoto mochten ze met hun ouders mee naar huis.

   

  Ondertussen werd er op veld 3 en 4 volop gevoetbald. Aangemoedigd door ouders en grootouders. Naar de poule fase en de kruisfinales, werd er gevoetbald om de definitief rangorde. Wie mocht zich een jaarlang de winnaar noemen van de herfstinstuif. Uiteindelijk is dit Ajax geworden. Mannen gefeliciteerd!

 • 20171018_160227
 • 20171018_160227
  20171018_160227

  Na een patatje en een frikadel kon het avondprogramma beginnen. Eerst nog een warming-up op het veld onder leiding van Thomas waar naar men vertrok richting het bos. Hier werd het douane spel gespeeld. Met enige spookmomentjes. Om negen uur vertrok ook die groep, moe maar voldaan, huiswaarts.

  Iedereen die aan deze happening heeft meegeholpen, ontzettend bedankt! 65 kinderen hebben weer een ontzettend leuke middag/avond gehad. TOP!
   

  Klik voor meer foto’s

  Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

  Klik hier voor meer foto's
   
  Template Settings
  Select color sample for all params
  Red Blue Green Black Yellow
  Background Color
  Text color
  Google font
  Body font-size
  Body font-family
  Direction