Beste Spelers (Ouders/Verzorgers),

Op zaterdag 2 juni 2018 gaan we de trainingspakken van alle jeugdteams weer innemen. Dit doen we voor aanvang van de wedstrijd van je team in de kantine van de Sportclub.

Wanneer je team op zaterdag 2 juni geen wedstrijd heeft, dan kun je jouw trainingspak tussen 9.00 en 12.00 uur inleveren. Als je op 2 juni niet aanwezig bent dan graag je trainingspak aan je leider of aan een speler van je team meegeven.

Graag trainingspakken gewassen en schoon inleveren.

Voor vragen of informatie kun je contact opnemen met:
-         Henno Lucassen  Kapelweg 8 Silvolde

-         Marco Holthausen  Lichtenbergseweg 68D Silvolde