Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_auto_16777215_00_images_stories__images_overigen_cartoons_waarschuwing.jpgBeste sportvrienden en vriendinnen,

Namens het bestuur willen we jullie het volgende meedelen. Ieder seizoen worden we weer geconfronteerd met leden die zich via via zouden hebben afgemeld. Dit wordt niet meer door ons geaccepteerd. De regels zijn dat je je schriftelijk moet afmelden voor 1 juli.  Het afmeldformulier hiervoor kun je vinden op de homepagina van onze website en kan worden ingeleverd bij Frank Helming of via zijn e-mail adres. Verder moet je dan het trainingspak en eventuele andere spullen van de club inleveren. 

Voor alle vragen, uitgifte en inname van sportkleding kun je terecht bij Henno Lucassen  Kapelweg 8  Silvolde mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Marco Holthausen   Houtduivenhof 22  Silvolde  mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Dus afmelden bij elftalleiders en of trainers is niet voldoende !

Namens het bestuur van Sportclub Silvolde,
Harold Sloot
secretaris

 

 

 

 

 

 

 

Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction