Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

 • IMG_8792 (2)
 • IMG_8792 (2)
  IMG_8792 (2)

  Corona, wat een gedoe… al weken geen officiële wedstrijden en het vooruitzicht is nog niet echt heel positief. Toch zijn wij, de JO17-1 van Terborg/Silvolde blij dat we nog mogen sporten en we proberen er dan ook maar het beste van te maken.
   
  Met verschillende soorten activiteiten blijven we bezig. Op zaterdag 7 november organiseerden we een 4 tegen 4 toernooi, dit deden we samen met de JO15-1.
   
  Het 4 tegen 4 toernooi was individueel. Elke speler speelde 6 wedstrijden, dit deed je telkens in een andere samenstelling. Voor een gewonnen wedstrijd kreeg je 10 punten.
  Voor elk doelpunt dat je team in de wedstrijd maakte kreeg je een extra punt. Bij een gelijkspel kreeg je 5 punten. Door deze opzet speel je telkens met en tegen andere spelers. Alle wedstrijden zijn belangrijk en leuker nog, scoren is het hoofddoel want voor elke goal krijg je ook een punt. Je speelt elke wedstrijd voor je eigen punten maar moet het toch samen met je teamgenoten doen!
   
  Het was gezellig, sportief en er vielen heel veel doelpunten. Voor de 3 spelers met de meeste punten lagen cadeaubonnen klaar.
  De uiteindelijke winnaars waren: Romijn met 90 punten, Thijs en Daan Tonissen met allebei 91 punten.
   
  Op naar de volgende activiteit, we blijven bezig!

  Klik voor meer foto’s

  Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)

  Klik hier voor meer foto's
   
  Template Settings
  Select color sample for all params
  Red Blue Green Black Yellow
  Background Color
  Text color
  Google font
  Body font-size
  Body font-family
  Direction