b_300_0_16777215_00_images_stories__images_overigen_terreincommissie_lichtmasten_file-5.jpeg

Na een lange aanloop is deze week dan toch de lang gekoesterde wens van Spcl. Silvolde in vervulling gegaan. De plaatsing van de lichtmasten rondom het hoofdveld is een feit.

De laatste paar jaar heeft Silvolde op doordeweekse avonden een paar keer competitiewedstrijden op het trainingsveld moeten spelen. Daarvoor was het veld eigenlijk veel te slecht. Met de komst van de masten heeft Spcl. Silvolde nu ook de mogelijkheid om teams doordeweekse wedstrijden op het hoofdveld te laten spelen.

E.e.a. is mede gerealiseerd met dank aan het geweldige werk van de mannen van de terreincommissie. Hulde mannen!

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje aan de redactie)
(met dank aan Marcel Tangelder voor de foto's)

Klik hier voor meer foto's