b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_teams_jo15-02.jpg

Vandaag vertrokken we vanwege de kou toch nog met volle moed naar Zelhem, want we moesten tegen Zelos, de nummer 9 in de competitie. Op papier hadden we vandaag dus geen zware tegenstander.

De eerste helft begon slecht. We speelden veel lange ballen en leden veel onnodig balverlies. Maar na een kwartier tegen de verhouding in kwam Zelos toch op voorsprong door een verkeerde uitgooi van onze keeper Sam. Daarna pakten de jongens van Terborg/Silvolde het goed op en kregen tot de rust steeds meer kansen, maar kansen zijn nog geen doelpunten.

In de rust waren we het snel met elkaar eens, hier verliezen was vandaag niet nodig en dus na een korte speech en een paar kleine aanpassingen in de opstelling begon de Terborg/Silvolde beter aan de tweede helft en stond het verdiend, na 3 min spelen alweer gelijk door een fantastisch doelpunt van David. Doordat we meer druk gingen zetten, kregen we meer kansen en niet veel later kwamen we eindelijk op voorsprong door een afstand schot van Jip en nog geen twee min later wederom door een afstand schot dit keer van Nout, met nog 15 min te gaan was het nog niet gedaan, maar doordat Zelos meer naar voren ging voetballen kregen wij de meeste kansen. Nadat Storm al een aantal kansen had gehad, was het dan voor hem in de 65e min ook eindelijk raak, en niet veel later scoorde  Zakariye ook nog door een klutsbal zo werd de eindstand  1-5.

Volgende week spelen wij onze laatste thuiswedstrijd van het seizoen om 12:30 in Terborg tegen DZSV.