b_300_0_16777215_00_images_stories__images_375x250_intro_nabeschouwingen_TS_nabeschouwing.jpg

De tegenstander van vandaag was V.V.G.'25 uit Gaanderen. Zij waren scherper in de wedstrijd dan dat wij waren en daarom lieten wij veel kansen liggen en bleef het 0-0. Uiteindelijk kwam David Helming met een goede actie en ging langs de verdediging. Hij schoot de bal en het was een doelpunt. Het was 0-1 voor Terborg/Silvolde. Toen de aftrap werd genomen kreeg iedereen meer zelfvertrouwen en hadden we veel kansen. Er gingen er alleen geen in.

Het was rust.

De aftrap werd genomen en we waren goed bezig. David Helming rende vanuit de rechterkant langs de verdediging. Het was opnieuw een doelpunt. 0-2. Later in de wedstrijd zaten we in de aanval Zakka gaf een goede bal op Thijs. Thijs Fokkink legt de bal goed voor zijn rechter en hij schiet hem door de benen van de keeper. De stand was 0-3. En zo is de wedstrijd ook geëindigd.

Geschreven door Mees ten Brincke