Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_350_0_16777215_00_images_stories__images_375x250_intro_nabeschouwingen_TS_nabeschouwing.jpg

Zaterdag 29 september. - Wedstrijd locatie Terborg.

De tegenstander was MVR. De thuisploeg begon goed daardoor kwamen we al snel op 1-0 voorsprong door Thijs Fokkink. Paar minuten later kregen we een corner. Die werd genomen door Thijs Fokkink. De bal kwam op randje zestien en daar stond Jordi Kneuver. Die hem in de kruising pompte 2-0.

Toen kwam Thijs Fokkink met de dribbel hij ging naar binnen en schoot hem in de rechteronderhoek, keeper kansloos 3-0. De laatste paar minuten tikte. De bal werd gespeeld naar Jip Berendsen die speelde hem door naar Storm De Brouwer en die schoot hem in de hoek met een lobje.

Eindstand 4-0.

Zaterdag 6 oktober. -  Locatie Breedenbroek.
De tegenstanders waren van minuut 1 al scherp en wij niet daardoor kwamen we al snel op 0-1 achterstand.We gingen met 0-1 de rust in. 2e helft begint, Thijs Fokkink kreeg de bal aangespeeld op een mooie plek, hij pompte de bal richting de kruising maar hij ging op de lat. Iedereen dacht dat hij hem erin schoot.

Even later kwamen we op 0-2 achterstand door een 1 op 1 met onze keeper; Sam Kempers die hem redde maar de verdediging kon niet goed wegwerken dus kwamen we op een 0-3 achterstand. En een paar minuten later kwamen we op 0-4 achterstand door dezelfde fout van de verdediging.

Eindstand 0-4.

Thijs Fokkink & Sam Kempers.
Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction