b_350_0_16777215_00_images_stories__images_375x250_intro_nabeschouwingen_TS_nabeschouwing.jpg

Zaterdag 29 september. - Wedstrijd locatie Terborg.

De tegenstander was MVR. De thuisploeg begon goed daardoor kwamen we al snel op 1-0 voorsprong door Thijs Fokkink. Paar minuten later kregen we een corner. Die werd genomen door Thijs Fokkink. De bal kwam op randje zestien en daar stond Jordi Kneuver. Die hem in de kruising pompte 2-0.

Toen kwam Thijs Fokkink met de dribbel hij ging naar binnen en schoot hem in de rechteronderhoek, keeper kansloos 3-0. De laatste paar minuten tikte. De bal werd gespeeld naar Jip Berendsen die speelde hem door naar Storm De Brouwer en die schoot hem in de hoek met een lobje.

Eindstand 4-0.

Zaterdag 6 oktober. -  Locatie Breedenbroek.
De tegenstanders waren van minuut 1 al scherp en wij niet daardoor kwamen we al snel op 0-1 achterstand.We gingen met 0-1 de rust in. 2e helft begint, Thijs Fokkink kreeg de bal aangespeeld op een mooie plek, hij pompte de bal richting de kruising maar hij ging op de lat. Iedereen dacht dat hij hem erin schoot.

Even later kwamen we op 0-2 achterstand door een 1 op 1 met onze keeper; Sam Kempers die hem redde maar de verdediging kon niet goed wegwerken dus kwamen we op een 0-3 achterstand. En een paar minuten later kwamen we op 0-4 achterstand door dezelfde fout van de verdediging.

Eindstand 0-4.

Thijs Fokkink & Sam Kempers.