IMG_6703 (2)

Nadat wij, de JO15-1 van Terborg/Silvolde vorige week de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft winnend afsloten na een waar spektakelstuk (4-3 winst na een 0-3 achterstand tegen FC Winterswijk) stond vandaag de uitwedstrijd tegen Ulftse Boys/GWVV/NVC JO15-1 op het programma.

De tegenstander van vandaag promoveerde vanuit de 2e klasse en mag het nu bij ons in de competitie laten zien. Wij draaien al een tijdje mee in de 1e klasse. Voor de winterstop werden goede resultaten afgewisseld met zure nederlagen. Stabieler presteren is dan ook heel belangrijk, maar natuurlijk niet een makkelijk doel.

Deze week moesten we het helaas nog steeds doen zonder Dirk (blessure) en was onze aanvoerder & topscorer ook afwezig in verband met het helpen tijdens de prinsenmiddag @ het carnaval. Waar onze spits waarschijnlijk naar links en rechts aan het springen was op de liedjes van de Snollebollekes, moesten de overige spelers het gewoon laten zien op het veld in Varsselder. Gelukkig hielp de JO15-2 ons uitstekend (waarvoor dank) door één van hun betere spelers uit te lenen, Niels.

Het begin van de wedstrijd leek veel op die van vorige week. We waren niet echt scherp en gingen mee in het matige spel van onze tegenstander. Kleine kansen werden gecreëerd en we probeerden ons eigen spel te blijven spelen. Tot aan de rust gebeurde er weinig, het belangrijkste moment van de wedstrijd was een goede actie van onze Captain Daan, hij zette een geweldige actie in, dribbelde door de 16 meter en werd van achter neergehaald zonder dat de bal gespeeld werd. Voor iedereen was het duidelijk, de scheidsrechter stopte zijn fluit in zijn mond maar vergat erop te blazen, geen penalty dus.

In de rust werd er gewisseld, Niels kwam in het veld en zijn taak was: acties maken en laten zien hoe snel je bent. Na nog geen 20 seconden te hebben gespeeld liet Niels al zien waar hij goed in was. Hij zette een sprint in, de bal kwam diep en hij was sneller dan de keeper. Na 15 seconden lag de bal in het netje, gastspeler Niels scoorde en dit bleek voor ons een ‘’bevrijdende’’ treffer, hij wees ons de weg naar de overwinning!

IMG_6805 (2)

De tweede helft was een stuk beter dan de eerste. Ook Daan pikte een doelpuntje mee en scoorde er dit seizoen al behoorlijk wat. Luuk won het duel op het middenveld waardoor ook Romijn, na een knappe actie de bal in het doel kon werken. Sem speelde vandaag sterk en Viggo liet ook weer zien waarom hij als eerste jaars JO15 zeer kostbaar is voor dit team.

RECLAME: Voor al uw schoenreparaties kunt u terecht bij Yasin Celik & Tolga Gok. Liggen de noppen van uw voetbalschoen er totaal af? Geen enkel probleem, deze twee vakmensen weten alles op te lossen. Met een beetje creativiteit & tape komen ze een heel eind!

6 punten uit 2 duels, we mogen niet klagen, op naar de volgende 3 punten!

Volgende week spelen we wederom uit, dan gaan we op bezoek bij AZSV. De aftrap is om 11:15 uur. Tot dan!

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)
    Klik hier voor meer foto's