IMG_5882 (2)

Terborg/Silvolde JO15-1 lijkt steeds beter in vorm te raken. De laatste 5 wedstrijden werden winnend afgesloten en een gedeelde 2e plaats is in zicht. Het is dat de wedstrijd tegen VVG’25 JO15-1 vorige week afgelast werd waardoor we een wedstrijd minder hebben gespeeld. Er werd de laatste weken gewonnen van Warnsveldse boys (2x), Pax, Varsseveld & Vorden.

Helaas rommelt het bij een aantal teams van Terborg/Silvolde, bij de JO15-1 is het rustig. Al moet ik dat misschien anders schrijven want bij de JO15-1 is het juist druk!! Ook woensdag was het weer VOLLE BAK op de training en was het allesbehalve rustig. Een fanatieke training en veel plezier en gezelligheid in de kleedkamer.

Vandaag stond de lastige wedstrijd tegen Gendringen/SVGG op het programma. In de beker gingen we hard onderuit, 0-3. Dit betekende dan ook meteen een bekeruitschakeling. Sindsdien ging alles een stuk beter, wedstrijden werden gewonnen en we zitten in een positieve ‘’flow’’.

Allereerst werd er in de kleedkamer besproken wat er de vorige keer misging tegen Gendringen/SVGG en waar we dus op moeten letten. Mooi om te zien dat de spelers zelf erg goed weten wat we kunnen veranderen. De opstelling werd dus ook iets aangepast en belangrijke rollen waren weggelegd voor Daan Tonissen, Cas & Viggo.

Vanaf de aftrap zaten we er scherp op. Het spel ging op en neer maar het was toch echt de tegenstander die de eerste 20 minuten beter speelde. We kregen een aantal kansen tegen maar door het goede verdedigen en het harde werken  van het hele team overleefden we de eerste 20 minuten.

Na 20 minuten begon Terborg/Silvolde beter te voetballen. Door goed druk zetten van David en een twijfelende keeper kon Daan Tonissen (goed gezien!) de keeper passeren, 1-0! Vlak na de 1-0 bleven we aandringen, het vertrouwen was nog meer gegroeid en dit resulteerde dan ook in een goede goal van Thijs, 2-0. Zoals Thijs vrijdagavond in de app zelf zegt: praatjes vullen geen gaatjes…….doelpunten wel?

1 minuut voor rust was er een onoplettendheid bij ons middenveld, een goede steekbal op de snelle buitenspeler resulteerde in een tegendoelpunt. Geen probleem, hoofd omhoog en positief de kleedkamer in voor de rust. Ruststand 2-1!

IMG_5926

Een aantal wissels later (eind 1e helft, in de rust en vlak na rust): Dirk kwam voor David, Jip voor Tim, Luuk voor Sem & Yada voor Daan Schot, gingen we volle bak de 2e helft in. We wisten dat Gendringen/SVGG alles op de aanval ging zetten om nog minimaal 1 punt uit de wedstrijd te halen. Het was niet voor niets dat Gendringen hoog op de ranglijst staat want ook in de tweede helft lieten ze zien dat het goed kon voetballen.

Echter is het mooi dat de JO15-1 van Terborg/Silvolde nog iets kan: Hard werken! We hebben meermaals met de rug tegen de muur gestaan, uit angst onze ogen dicht gedaan en hard geschreeuwd, niet voor niets. Na 70 minuten hard werken hebben we ze binnen, 3 punten! Een geweldige prestatie van het hele team, de invallers in de tweede helft hebben het geweldig gedaan. Terborg/Silvolde JO15-1 is een echt team, op het veld en buiten het veld! Super gedaan!

Verslag gelezen? Laat het even weten, uiterlijk maandag om 10:00 uur via een appje naar Joey dan krijg je een kruisje!

Woensdagavond spelen we voor de Achterhoek Cup tegen vv Vorden, geen belangrijke wedstrijd want we zijn al door naar de volgende ronde. Wel gezellig om weer op pad te gaan met het leukste team! De wedstrijd begint om 19:00 uur, we spelen uit. Tot dan

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)
    Klik hier voor meer foto's