IMG_5728
    Voor de JO15-1 is het een geweldige week. Vorige week wonnen we in de competitie van Pax JO15-1 met 1-10 en afgelopen woensdag werd de volgende ronde van de Achterhoek Cup bereikt door Warnsveldse Boys met 3-2 te verslaan.

Vandaag stond tegenstander Varsseveld tegenover ons. Een team waar we eind vorig seizoen al tegen geoefend hadden. Een erg kleine overwinning was toen het resultaat. Varsseveld kampte met wat personele problemen en koos ervoor om manschappen over te laten komen van een ‘’teampje’’ hoger.

Nadat de warming up was gedaan en de spelers van Varsseveld de brommers hadden geparkeerd in de stalling konden we aan de wedstrijd beginnen. Met een fitte selectie wel te verstaan want ook Luuk is er weer bij na zijn langdurige blessure.

Het spelbeeld was in de eerste helft duidelijk, beide teams kozen de aanval en het was dan ook best leuk om naar te kijken. Wel was het Terborg/Silvolde dat vaak dreigender was door de goede acties van Romijn op het middenveld, een aantal goede acties van David en goede loopacties van de spits in vorm, Thijs.

Voor rust konden we dan ook de 0-1 maken, na een aantal goede loopacties kwam de bal dan ook echt bij onze spits terecht, die twijfelde niet en schoot de bal goed binnen.

Tot aan de rust ging het spel op en neer, Terborg/Silvolde bracht zichzelf soms flink in de problemen door onmogelijke ballen te spelen in de verdediging. Wel viel het weer op dat Viggo zijn verdedigende taken geweldig uitvoerde en dat Daan Schot ook vandaag zijn batterij had opgeladen, DURACELL!, dit is geen sluikreclame!

In de rust bracht Varsseveld nog maar een speler die op de brommer was, echter zat onze midmid Daan Tonissen goed in de wedstrijd en had de gastspeler niets te vertellen. In de broekzak noem je dat! Het ging hard, na de rust kon Terborg/Silvolde de score snel uitbreiden. Doelpunten werden gemaakt door Thijs, Tim & Daan Tonissen. Dit resulteerde in een mooie 0-4 overwinning.

Een geweldige week, op naar nog meer mooie zaterdagen.

Voor 1 keer speelt de JO15-1 niet met elkaar maar tegen elkaar. Op zaterdag 18 januari spelen ze om de JO15-1 FIFA Cup tijdens het FIFA-toernooi in de kantine van vv Terborg.

Volgende week spelen we tegen VVG’25 JO15-1. We spelen in Terborg en er zal om 12:30 uur afgetrapt worden. Jullie komen toch ook kijken? Tot dan!

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)
    Klik hier voor meer foto's