b_350_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_jo15-1_19-20-JO15-1_Teamfoto.jpg

De tweede wedstrijd in de Achterhoek Cup stond gister op het programma voor de JO15-1.

Nadat de eerste wedstrijd gewonnen werd van VVG’25 was het zaak om ook de tweede wedstrijd te winnen. Na een mooie overwinning (1-10 op Pax) afgelopen zaterdag was het vertrouwen groot. Warnsveldse Boys was vandaag de tegenstander en de aftrap stond gepland om 19:00 uur in Silvolde.

De eerste helft was rommelig, Warnsveldse Boys kwam een aantal keer gevaarlijk voor het doel van Terborg/Silvolde maar ook de thuisploeg kreeg kansen. Beide teams hadden meermaals kunnen scoren maar deden dit niet.

In de rust moest de boel een beetje “op de schop”. De opstelling werd aangepast en dit pakte goed uit, een ruime 3-0 voorsprong was verdiend en natuurlijk erg luxe.  Na de 3-0 werd het allemaal slapper, als gevolg van een aantal wissels was de organisatie ver te zoeken bij Terborg/Silvolde. Dit resulteerde dan ook nog in een 3-2 einduitslag. Conclusie van vandaag: blijf scherp, ook als je met 3-0 voor staat!!

We zijn verzekerd van een plek in de Knock-out fase van de Achterhoek Cup. Aanstaande zaterdag spelen we een uitwedstrijd tegen Varsseveld. De wedstrijd begint om 12:30 uur.

Tot dan!