IMG_5642

Na de 0-4 overwinning tegen Vorden op 12 oktober, stond de volgende competitiewedstrijd gepland tegen Pax. Van tevoren wisten we dat er zeker wat te halen was, maar dat het zo’n mooie zaterdag zou gaan worden, dat had niemand verwacht.

De warming up was (jammer dat het op een bijveldje moest) scherp en de motivatie was te zien bij de spelers. We konden er een leuke wedstrijd van gaan maken, na de bespreking in de kleedkamer ging de wedstrijd van start.

Al vanaf de eerste minuut was het duidelijk, Terborg/Silvolde had geen moeite met Pax. Al snel was de zwakke kant van Pax duidelijk en we konden er makkelijk door heen voetballen. Thijs zorgde voor veel dreiging met zijn goede loopacties en Romijn maakte ook een paar schitterende acties en zorgde dat de bal goed voor het doel werd gebracht.

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik niet precies meer weet wat de ruststand was, ik weet wel dat er veel gescoord is. Laat ik dan ook maar even geen stand noemen, ik zal straks alle doelpuntenmakers benoemen.

Zoals gezegd scoorden we voor rust veel en waren we scherp, wel was er 1 onoplettend moment bij onze verdediging en kon ook Pax een doelpunt maken (dat heb ik dan weer wel onthouden).

In de tweede helft kon je zien dat het allemaal niet meer zo nodig was en besloten we ook een aantal spelers op een andere positie te laten spelen. Het was prachtig om te zien dat zelfs onze centrale verdediger Viggo en onze linksback Dirk een doelpunt maakten door goed mee te doen met het aanvalsspel.

Een dikke 10 vandaag! Een 10 voor de inzet en motivatie, en 10 doelpunten. Het is fijn om in het weekend een 10 te krijgen, aangezien ik in de auto hoorde dat dit op school niet vaak het geval is, toch David, Thijs en Cas?

Erg goed gedaan mannen, op naar woensdag!

De doelpuntenmakers waren

Thijs (4x) netjes hoor!
    Romijn
    Jip
    Viggo
    Dirk
    David
    Daan Tonissen

Woensdag spelen we voor de Achterhoek Cup tegen Warnsveldse Boys, We spelen om 19:00 uur in Silvolde. Tot dan!

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)
    Klik hier voor meer foto's