IMG_5526

Na een zeer zwak optreden tegen Gendringen/SVGG neemt Terborg/Silvolde JO15-1 geen deel meer aan het bekertoernooi.

Na de geweldige 2e helft tegen vv Vorden van vorige week was het vertrouwen groot. Een goede 0-4 overwinning met veel fraaie doelpunten kreeg vandaag dus helaas geen vervolg.

Op de fiets vertrok de JO15 vandaag richting Gendringen. Al vanaf de warming up was duidelijk te zien dat het team absoluut niet scherp was. Na een redelijke 1e helft keken we tegen een 0-1 achterstand aan. Na rust was het allemaal niet beter, Gendringen kreeg de grootste kansen en wist ook twee keer het net te vinden. Een slappe vertoning vandaag, op naar de volgende wedstrijd.

Volgende week spelen we uit tegen Pax, de wedstrijd begint om 13:00 uur. Tot dan!

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)
    Klik hier voor meer foto's