b_350_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_jo15-1_19-20-JO15-1_Teamfoto.jpgLastige wedstrijden

1 punt uit de laatste 3 wedstrijden, dat is nog niet zo heel veel en dat heeft Terborg/Silvolde JO15-1 vandaag met name aan zichzelf te danken.

De afgelopen weken waren de wedstrijden tegen AZSV & ZZC te bestempelen als zeer lastig, vandaag bleek dit ook het geval. Maar Terborg/Silvolde JO15-1 had het vooral lastig met zichzelf.

De eerste helft was goed, het positiespel was prima en het balbezit was veelal voor onze ploeg, door een individuele fout kwamen we voor rust op 0-1 achter. Toch bleven we voetballen en speelden we ons eigen spelletje.

In de tweede helft begonnen we nog goed, we scoorden omdat Romijn goed oplette bij een doeltrap van de keeper van FC Dinxperlo. Vanaf dat moment ging er nog maar weinig goed bij de thuisploeg.

We kregen een zwaargestafte gele kaart en de tegenstander was oplettender bij een vrije trap, 1-2.  We wisten dat het nog zware minuten zouden worden toen ook de volgende speler van ons de gele kaart kreeg. In totaal speelden we de tweede helft 20 minuten met 10 spelers. FC Dinxperlo scoorde ook nog de 1-3.

Wat een wereld van verschil tussen de eerste en tweede helft. Waar het aan ligt, zeg het maar? Kop omhoog en op naar de volgende wedstrijd! Deze wedstrijd vergeten we snel en voor de Terborgse spelers staat de Kermis nog op het programma dit weekend.

Woensdag spelen we voor de Achterhoek Cup tegen V.V.G.’25 JO15-1. We spelen in Silvolde en trappen af om 19:00 uur. Tot dan!

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)

Klik voor meer foto's