IMG_5012

Na de lastige thuiswedstrijd van vorige week tegen AZSV JO15-1 wachtte de volgende lastige tegenstander. We mochten vandaag aantreden tegen ZZC JO15-1, een combinatie van vv Zelhem en Zelos, een team dat mee zal gaan doen om het kampioenschap.

Eerst stond er nog wat anders op het programma, niet geheel onbelangrijk is het maken van de jaarlijkse teamfoto. Viggo zegde er zelfs een uitje naar het pretpark voor af, want niet op de teamfoto staan, dat kan zeker niet!

De wedstrijd van ons kun je ook beschrijven als een soort van pretpark, en dan vooral de achtbaan. Op en neer, dat was het spel van Terborg/Silvolde JO15-1. In de eerste helft was het met name OP, we speelden goed voetbal en kwamen tot meerdere kansen. Na een tijdje voetballen kregen we een vrije trap, onze aanvoerder van vandaag, Daan, schoot de bal vol overtuiging in de bovenhoek, ONHOUDBAAR, 0-1.

Helaas kon ZZC na een afgeslagen bal al snel de 1-1 binnen schieten en zo stond de stand weer gelijk. Na de tegentreffer kwam ZZC tot meer kansen, echter waren wij het die vlak voor rust op 1-2 kwamen, een doelpunt van Romijn!

Na de rust was het vooral NEER….. ZZC kwam beter in de wedstrijd en wij kwamen absoluut niet meer aan aanvallen toe. Het was dan ook alleen maar hard werken en hopen op het beste. Het beste was vandaag voor ons een puntje, na al de kansen van ZZC mogen we hier heel blij mee zijn. Op basis van de tweede helft kunnen we stellen dat we een puntje hebben gestolen.

We zijn begonnen met de Kruisjes Cup, spelers kunnen het gehele seizoen punten winnen door aanwezig te zijn op de training, partijspellen te winnen en op allerlei andere manieren. Niet heel erg nodig want de trainingsopkomst is geweldig, maar wel leuk om te doen. Zo ook vandaag. Wij zijn erg benieuwd wie van onze spelers de verslagen van de wedstrijden lezen. Elke speler die voor maandag 08:00 uur Joey heeft geappt met de tekst:"ik heb het verslag gelezen", krijgt een extra kruisje! (krijgt de redactie nu ook een kruisje?).

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)
    Klik hier voor meer foto's