IMG_4781 (2)

Na 3 bekerwedstrijden begint de competitie voor de JO15-1 van Terborg/Silvolde. Overwinningen werden in de beker geboekt tegen FC Bergh, VVG’25 en vv VIOD.

Het echte werk begon vandaag, een thuiswedstrijd tegen AZSV. De tegenstander uit Aalten had ook haar bekerwedstrijden gewonnen, dit hadden ze zelfs gedaan met grote uitslagen, 8-0, 5-0 & 0-7. We konden dit dus zien als de eerste echte test.

Helaas kregen we van te voren een aantal grote dompers te verwerken, Luuk was nog niet fit na zijn blessure en ook sterkhouder David kon niet meedoen vandaag. Niets aan te doen, schouders er onder en GAAN! AZSV wordt gecoacht door oud hoofdtrainer van vv Terborg Stephan Fleming, ooit maakte hij Terborg 1 kampioen.

Begin eerste helft was het AZSV dat een stuk sterker speelde dan Terborg/Silvolde. Het combineerde er aardig op los maar de thuisploeg stond vrij goed in de organisatie waardoor de Aaltense ploeg niet tot heel veel kansen kwam. Het was AZSV dat wel op een 0-1 voorsprong kwam en dat mogen we zeker niet onverdiend noemen. Na de goal van de uitploeg kwam Terborg/Silvolde beter aan het voetballen, we hadden vrij veel balbezit en kwamen door een geweldige loopactie van Dirk tot een grote kans, de scherpte was er niet voor het doel.

We leken met een 0-1 achterstand de rust in de gaan maar 10 seconden voordat de scheids op het fluitje blies scoorde AZSV door een eigen doelpunt, ongelukkig, niets aan te doen! Ook de laatste 10 seconden voor rust tellen gewoon.

Na rust was het spel onrustig, beide ploegen kwamen tot weinig kansen maar Terborg/Silvolde werkte keihard om weer terug in de wedstrijd te komen. 5 minuten voor tijd was het Thijs met een goede loopactie, door een mooie pass werd hij bereikt en koelbloedig scoorde hij de 1-2. Nog 5 minuten spanning op de Paasberg!

Echter waren de laatste 5 minuten niet meer zo spannend, grote kansen kwamen er niet en een 1-2 uitslag was dan ook terecht, al waren we natuurlijk niet teleurgesteld geweest als de 2-2 nog was gevallen.

Een leuke wedstrijd met veel potentie voor de komende wedstrijden, ALTIJD BLIJVEN GAAN, dat hebben de jongens van Terborg/Silvolde gedaan, ook na een 0-2 achterstand, complimenten aan alle spelers!

Volgende week spelen we uit tegen ZZC… ZZC??? Ja tegen ZZC, Zelhem Zelos Combinatie ook een club die net als wij samenwerkt met 2 verenigingen.

We spelen om 13:00 uur, tot dan!

Klik voor meer foto’s

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)

Klik hier voor meer foto's