b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20192020_junioren_JO15-1_jo15-1viodbeker.jpg

Na 2 verdiende overwinningen op VVG’25 JO15-1 (1-0) & FC Bergh (0-5) stond de wedstrijd tegen vv VIOD JO15-2 op het programma. Er was een goede kans om door te gaan in de beker.

In de vroege ochtend kwamen de 15 ‘’uitgeslapen’’ spelers aan bij Sportclub Silvolde om vol voor de overwinning te gaan. De wedstrijd begon al om 09:00 uur en hier was niet iedereen blij mee. De avond voor onze laatste bekerwedstrijd stond namelijk de wedstrijd van de Graafschap tegen Jong Ajax op het programma. Aangezien we een aantal fanatieke Superboeren in ons team hebben wisten we ook dat ze niet vroeg naar bed zouden gaan. Logisch natuurlijk want je cluppie steun je altijd. En maar goed ook want de wedstrijd van de blauw-witten was een waar spektakel. Toch was iedereen de volgende ochtend netjes om 07:45 uur aanwezig om te vertrekken richting Doetinchem.

Nadat we onze leider Claudia toegezongen hebben en ook de cadeautjes hadden overhandigd begon de wedstrijd. Voor rust kwam Terborg/Silvolde JO15 niet in de problemen en we kamen goed op een 0-2 voorsprong. We hadden de avond ervoor geleerd dat je niet moet denken dat je er met een 0-2 voorsprong al bent. We waren vastbesloten om Jong Ajax te laten zien hoe je een voorsprong kunt verdedigen. Met de nadrukkelijke woorden in de rust: koppie erbij en mond dicht tegen de scheidsrechter en de grensrechter die in zijn overige vrije tijd ook aan vaandelzwaaien doet.

Na rust bouwden we de stand uit maar ook VIOD wist nog 3 keer te scoren. Dit brengt de eindstand op 3-5. Complimenten voor de spelers, na de rust hebben jullie laten zien dat je moet voetballen en niet met andere dingen bezig moet zijn.

Laten we vooral doorgaan en het vizier richten op de volgende wedstrijd tegen AZSV. En tussendoor natuurlijk nog even het vizier op de kermis, veel plezier!

We spelen volgende week in Terborg en trappen af om 12:30 uur. Tot dan!

Klik voor meer foto’s

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)

Klik hier voor meer foto's