b_350_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20192020_junioren_JO15-1_jo15-1fcbergh.jpg

Terborg/Silvolde JO15-1 heeft ook de tweede bekerwedstrijd achter de rug. Een uitwedstrijd tegen FC Bergh (een fusie van MvR, vv Lengel & vv Stokkum).
De voortekenen waren goed, tijdens de trainingen van afgelopen week spatte het fanatisme er vanaf. Er werd heel erg scherp getraind en dat was ook te merken aan de kleine blessures van de spelers na de trainingen.
Ook de warming up was scherp en om 10:45 uur konden we aftrappen. Met een sterke opstelling maar ook een goede bank kon het vandaag niet mis gaan. We hadden vandaag zelfs een echte sleutebewaarder die zich (bijna) altijd goed aan zijn taken hield, toch Luuk?
Overigens willen we wel even opmerken dat we assistent trainer Yasin gemist hebben, hij was “ziek”. We hopen dat je vrijdagavond een gezellige bruiloft hebt gehad!
Al in het begin van de wedstrijd kregen we kansen. Veel geweldige acties van David zorgde vandaag voor dreiging. Ook onze aanvoerder van vandaag Thijs was balvast waardoor het team goed aan het voetballen kwam. Voor rust kwamen we dan ook al op een prima voorsprong, Daan ter Horst, die overigens ook erg sterk speelde scoorde de eerste goal. Daan Tonissen mocht aanleggen vanaf 11 meter na een overtreding van de keeper op David. 0-2 bij rust!
In de rust waren er wat wijzigingen, op tactisch gebied maar ook een aantal positiewijzigingen. Dit pakte goed uit en we konden de voorsprong dan ook uitbouwen. We hielden de bal vaak goed in de ploeg en konden maar liefst 3x scoren. De doelpuntenmakers waren, Daan(#wievandedriezalhetzijn), Tim & Romijn.
6 punten na 2 bekerwedstrijden, goed gedaan! Mooi om te zien dat het team steeds meer aan elkaar begint te wennen, zowel binnen de lijnen als daarbuiten!
Volgende week spelen we uit tegen vv VIOD. We kunnen uitslapen want de wedstrijd begint pas om 09:00 uur!
Tot dan.

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)
Klik hier voor meer foto's