b_300_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_d3_20182019_GVD_0085.JPG

Vorige week begon de JO13-3 de voorjaarscompetitie met een uitwedstrijd tegen V.V.G.’25. Van voorjaar was echter weinig sprake. Een kille straffe wind met regen maakte het lastig voetballen. De wedstrijd zelf was ook kil, weinig passie, strijd en beleving. Het resulteerde dan ook in een onnodige 4-2 nederlaag.

Hoe anders was het vandaag………. We spelen thuis op een zonovergoten sportpark de Paasberg tegen concordia Wehl, het veld ligt er fantastisch bij, kortom de ingrediënten  voor een mooie voetbalzaterdag zijn aanwezig.

De 1st helft gaat van start en we zitten er meteen  goed in, we zetten onze gasten uit Wehl direct onder druk en dit resulteert in enkele grote kansen maar het vizier staat nog niet scherp. Concordia laat zich ook niet onbetuigd en krijgt ook wat kansjes, toch zijn wij het die de score openen. We blijven goed voetballen en zien mooie combinaties, steekballetjes en goede verdedigende acties. We lopen in de 1ste helft dan ook uit naar een comfortabele 4-0 voorsprong.

De 2de helft beginnen we onrustig en slordig, het is dan ook aan onze 4 mans verdediging te danken dat Concordia hier niet van weet te profiteren. Na wat kleine aanpassingen in de veldbezetting begint het weer te lopen. Onze aanvallers creëren veel kansen en de verdediging houd de boel potdicht. We zien weer goed voetbal en iedereen voert zijn taak heel erg goed uit. We belonen ons zelf met mooie doelpunten en bepalen de eindstand op 9-0.

We hebben nu 2 weken rust i.v.m. de carnaval en hervatten de competitie weer op 9 maart uit tegen Pax.

Fijn weekend en groeten van een trotse trainer.