20190525 ST Terborg-Silvolde JO13-1 - Rietmolen JO13-1 (45 van 50)

Terborg/Silvolde JO13-1 schrijft geschiedenis. Het mag zich namelijk het eerste samenwerkingsteam van Terborg/Silvolde noemen dat kampioen is geworden.

In de najaarscompetitie speelde het team nog in de 3e klasse en promoveerde het naar de 2e klasse door een knappe tweede plaats. Nu is alle anders, het team speelt al vanaf de eerste wedstrijd in de tweede klasse goed samen en laat zien dat het een echt team is. Belangrijke overwinningen werden geboekt tegen SDOUC (4-3), Keijenborg (1-2) en vorige week tegen DZSV (1-4).

Na die mooie wedstrijden stond vandaag de kampioenswedstrijd op het programma. Alle voorbereidingen waren gedaan en niets stond een geweldige dag nog in de weg. De wedstrijd was voetballend zeker niet geweldig maar wat wil je ook met al die spanningen. Wel is het team, net als in alle andere wedstrijden hard blijven knokken om er een mooie uitslag van te maken.

1-1 was genoeg voor een 1e plaats!! KAMPIOENEN!!

Onder toeziend oog van het vele publiek vierde de JO13-1 het prachtige kampioenschap, maar in de kleedkamer ging het pas echt los, zingen en dansen. Een groot feest.

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_pupillen_jo13-1_kampioenswedstrijd_IMG_4357.jpgWe willen Paperclip Silvolde, van Dam Verhuizingen, MRB, Daisy’s en de Lunchroom nog even ontzettend bedanken voor de geweldige sponsoring, fantastisch!

We zijn trots op deze toppers, waar je volgend jaar ook komt te spelen, doe je best en maak er weer een geweldig seizoen van. Voor nu, geniet nog even na van dit fantastische kampioenschap, wat hebben jullie het goed gedaan! Wij zijn ontzettend trots op jullie. #1

Groet, Tolga, Roel. Arthur. Leonie & Joey

Tot dan!

Klik voor meer foto's