GVD_0019.JPG
Ja, gaat het dan echt gebeuren!!? Wordt Terborg/Silvolde JO13-1 kampioen??

Het kan volgende week gaan gebeuren, een groep van 14 op en top gemotiveerde spelers die aan het begin van dit seizoen zijn samengevoegd vanuit een samenwerking van Sportclub Silvolde en Voetbalvereniging Terborg.

Een gouden zet, het team draait al het gehele seizoen geweldig, wisselt goede wedstrijden af met mindere en laat zien dat het goed kan voetballen en met name hard kan werken voor elkaar.

Ook vandaag moest er veel gebeuren. Vorige week verloren we door omstandigheden van hekkensluiter MvR. Een harde dreun, maar wel iets waar afgelopen week niet meer over gesproken is door het team. Het had maar 1 doel: de wedstrijd tegen DZSV winnen. DZSV, kon voor vandaag ook nog kampioen werden en achtervolgde Terborg/Silvolde maar met 1 punt verschil.

Echter was de voorbereiding op de wedstrijd niet ideaal, Tim raakte geblesseerd aan zijn knie en Noud werd ziek. Mohammed doet mee aan de ramadan dus die moesten we ook missen. We hadden wel geluk dat andere teams deze week wel met ons mee wilden denken. Daarvoor willen we ze nog bedanken, zo hoor je elkaar te helpen, clubbelang boven alles, neem hier een voorbeeld aan…

We begonnen goed aan de wedstrijd vandaag, de 0-1 stond snel op het scorebord. We verzuimden het wel meteen af te maken, de 0-2 en 0-3 hadden eigenlijk ook al snel gescoord moeten worden. Het was zelfs de tegenstander die kon scoren en het weer even spannend maakte, 1-1. Nog voor rust gaf Terborg/Silvolde gas en kon het de 1-2 en 1-3 scoren.

Na rust was het een gezapige wedstrijd, alleen de 1-4 viel nog en er werd niet geweldig gevoetbald door beide teams. De 3 punten waren binnen en het was nog even afwachten wat de grote concurrent Winterswijk vandaag zou maken.
Het moment was daar!!! Winterswijk verliest met 0-5 van KSV en de 3 punten voorsprong zijn weer voor ons. Het doelsaldo van ons is ook beter (14 doelpunten)!

We mogen ons opmaken voor een geweldige dag, volgende week zaterdag 25 mei om 09:45 uur, de aftrap van de kampioenswedstrijd. We spelen in Terborg.

Nog geen kampioen maar het komt nu wel heel dichtbij. Wat zijn we ontzettend trots op dit geweldige team. Een jaar lang alles geven, TOPPERS!!

Op naar de beloning, op naar volgende week, jij komt toch ook?

Tot dan! b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_pupillen_jo13-1_Kampioensaffichejo13.png